Erhvervsudviklingsordningen - 2015
Hold sundheden inde - Demonstration
God ledelse og gode produktionsresultater - Udvikling
Udvikling af sammensat aktivitetsmåling hos malkekvæg
Bæredygtig vækst i malkekvægbruget efter 2015
Smag på Landskabet: Naturkød fra naturarealer - Demo
Smag på Landskabet: Naturkød fra naturarealer - Udvikling
Mere fokus på småkalve - DEMONSTRATION
Optimering af forvaltningen af kvælstof og vand i landbruget
Forbedret næringsstofudnyttelse i planteproduktionen
Højere udbytter og bedre økonomi i en bæredygtig grovfoderproduktion
Målrettet og konkurrencedygtig dyrkning af korn, raps og bælgsæd
Effektive og behovsbestemte planteværnsstrategier
Fra plan til handling i det åbne land
FEDT NOK til økologiske malkekøer
Nye muligheder i økologisk korndyrkning - samdyrkning og kortere vækstsæson
Øget selvforsyning med økologisk proteinfoder baseret på foderkål
Forarbejdning og varmebehandling af økologiske proteinafgrøder
Økologisk vidensformidling og demonstration
Videnformidling og dialog via nye kanaler
Gødning på bånd og gulv - konsumægshøner i etageanlæg
Glade grises helbred - en workshop
Hold sundheden inde - Udvikling
Økologisk produktion under nye rammevilkår bestemt af recipienters følsomhed
Differentieret avl af økologiske grise
Styrket konkurrenceevne i økologisk mælkeproduktion
Afskallet havre til økologiske husdyr
Strategisk bæredygtig udvikling på økologiske bedrifter
Nyt til landmænd om fjerkræproduktion og økonomi
Næringsstofferne retur til markerne - køreplan og aktion
Ledelseskompetence til drift og forretningsudvikling
Bedre dyrevelfærd via økonomisk ombygning af eksisterende stalde
Sunde køer og kalve dør ikke - Udvikling
Miljøvenlig fodring af diegivende søer
Minus 30 FE pr. produceret gris
Reduktion af pattegrisedødelighed
Supplerende mælk i farestier til reduktion af pattegrisedødelighed
Minimering af næringsstofudledning fra foder til svin
Pattegriseoverlevelse og tilvækst i farestier til løse søer
Fremtidens produktionssystemer II
Adfærdsregulerende fodring af søer
Implementering af Kombi-Kryds - Demonstration
Fastlæggelse af værdien af Kombi-Kryds - Udvikling
Sunde køer og kalve dør ikke - Demonstration
Smag på Landskabet: Naturkød fra naturarealer - Netværk
Mere fokus på småkalve - UDVIKLING
Effektiv formidling af økonomiske analyser
Avlsudvikling - tre nye egenskaber