Erhvervsudviklingsordningen - 2017
Økonomi-, ressource- og risikostyring
Ledelseskompetence til drift og forretningsudvikling
Styrkelse af den økologiske bundlinje
Viden og formidling til økologiske landmænd
Kryds, test og vind - Videnoverførsel
Bedre udnyttelse af poteintialet i majsensilage
Viden ned fra hylderne og ud på staldgangen
Maksimering af restbeløb ved svingende priser på mælk og tilskudsfoder
Økologisk vinterraps – landmandens vej til stabile og høje udbytter
Høj mælkeydelse hos øko-køer på nærproduceret foder
Fodring af langsomt voksende slagtekyllinger
Topudbytter i korn, raps og bælgsæd
Fosforbehov og tilpasning til ny fosforregulering
Lønsom og bæredygtig foderforsyning på kvægbedrifter - udvikling
Økologisk produktion under nye rammevilkår bestemt af recipientens følsomhed, del II
Økologisk vidensindsamling og formidling
Forsøgsviden om økologisk kløvergræsproduktion
Optimering af vanding og afvanding
Biodiversitetsfremmende tiltag i marken
Næringsstofferne retur til markerne - køreplan og aktion, DEL II
Videnskabelig demonstration og formidling om økologisk produktion
Optimering af planteværnsindsatsen
Målrettet og konkurrencedygtig dyrkning af korn, raps og bælgsæd
Optimering af gødningsstrategier med handels- og husdyrgødning
Bæredygtig vækst i malkekvægbruget efter 2015
Business Intelligence, der omsætter data til handling på bedriften
Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår