Erhvervsudviklingsordningen - 2017

Det rigtige antibiotikum

Økonomi-, ressource- og risikostyring

Ledelseskompetence til drift og forretningsudvikling

Styrkelse af den økologiske bundlinje

Viden og formidling til økologiske landmænd

Kryds, test og vind - Videnoverførsel

Vejen til 6. laktation

Bedre udnyttelse af poteintialet i majsensilage

Viden ned fra hylderne og ud på staldgangen

Maksimering af restbeløb ved svingende priser på mælk og tilskudsfoder

Økologisk vinterraps – landmandens vej til stabile og høje udbytter

Høj mælkeydelse hos øko-køer på nærproduceret foder

Fodring af langsomt voksende slagtekyllinger

Topudbytter i korn, raps og bælgsæd

Fosforbehov og tilpasning til ny fosforregulering

Lønsom og bæredygtig foderforsyning på kvægbedrifter - udvikling

Økologisk produktion under nye rammevilkår bestemt af recipientens følsomhed, del II

Økologisk vidensindsamling og formidling

Forsøgsviden om økologisk kløvergræsproduktion

Optimering af vanding og afvanding

Biodiversitetsfremmende tiltag i marken

Næringsstofferne retur til markerne - køreplan og aktion, DEL II

Videnskabelig demonstration og formidling om økologisk produktion

Optimering af planteværnsindsatsen

Sundere jord – nu og om 20 år

Målrettet og konkurrencedygtig dyrkning af korn, raps og bælgsæd

Optimering af gødningsstrategier med handels- og husdyrgødning

Bæredygtig vækst i malkekvægbruget efter 2015

Business Intelligence, der omsætter data til handling på bedriften

Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår