Kvægafgiftsfonden - 2014
Forarbejdning og varmebehandling af økologiske proteinafgrøder
Reduceret dødelighed og øget holdbarhed i kvægbesætninger - DEMONSTRATION
Reduceret dødelighed og øget holdbarhed i kvægbesætninger - Udvikl.
Reduceret kvælstoffordampning ved hjælp af bio-forsuring til gylle
Smag på Landskabet: Naturkød fra naturaraler - Demo
Smag på Landskabet: Naturkød fra naturaraler - Udvikling
Styrket indsats mod Mycoplasma
Sundere slagtekalve – mindre forbrug af antibiotika
Mere fokus på småkalve - DEMONSTRATION
Mere fokus på småkalve - UDVIKLING
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme - B-streptokokker
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme - BVD
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme - IBR
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme - Salmonella
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme - Øvrige sygdomme
Overvågning for smitsomme kvægsygdomme inkl. Danish Tramsportstandard (vognvask)